Sponsoreret

Det er vigtigt at kende sin virksomheds drift og forbrug når en stempelpumpe skal konfigureres.

Hvilken temperatur skal pumpen arbejde i, er det et fryserum, med en lastvogns-motor, et værksted eller uden døre. Temperatur, hvilke medier der arbejdes med, hvilket trykpumpen skal kunne klare, og med hvilken hastighed, er elementer der bør overvejes.

De materialer pumpen skal bearbejde kan have betydning for dens levetid og holdbarhed. Derfor er det meget vigtigt at få fat i den mest egnede stempelpumpe ift. materialets kvaliteter.

En ekspert i stempelpumper forklarer at en stempelpumpe fylder olie ind og ud af cylindre, og også kan drives af tryk fra vand eller luft, og fra hydraulik. JO Hydraulics forhandler et stort udvalg af stempelpumper som de dels selv har produceret og som produceres af Hydro Leduc og OMFB Hydraulics Components. Virksomhedens søgefunktion forsøger at stille de rigtige spørgsmål, så feltet af valgmuligheder snævres ind. JO Hydraulics viger heller ikke tilbage for at give personlig vejledning i udvalget.

Jo mere en virksomhedsejer ved om sin drift og sin virksomheds produktions behov både nu og en årrække frem i tiden, desto bedre vejledning kan der gives. En stempelpumpe med fast fortrængning har et max arbejdstryk. Overordnet har stempelpumper hvorpå der står HDS en stærk opbygning og vil kunne kan klare høje tryk. Hvis der står HDT er den ikke helt så stærk og vil typisk også have et højere støj-niveau. Der er mange faktorer som det er godt at have overvejet, når den rette stempelpumpe skal erhverves eller konfigureres.