Sponsoreret

 

Der findes intet mere livsopløftende, end at tage en kjole på der bare siger POW! En kjole, hvor farverne sprænger ud af i en eksplosion af farver og former. Det er en stil der er, hvad den og ikke lader sig stoppe af janteloven.

 

Men måske lige så vigtigt for vores tøjstil er kontrasten til den farverige kjole: den sorte kjole. Sorte kjoler vil for mange kvinder synes som et knæfald for janteloven. En kjole der går i et med alle de andre, og som aldrig giver bæreren af kjolen muligheden for at bryde frem.

 

Og det har til dels også noget sandhed på sig. Men at træde et skridt tilbage, og larme lidt mindre, er ikke ubetinget dårligt.

 

Personen bærer personligheden

Der er noget umiddelbart barnligt over folk, der altid skal larme. Det kan være med høj tale, brede armbevægelser eller kjoler der larmer. Et godt ordsprog siger: tomme tønder buldrer mest. Hvis du trækker i en sort kjole, viser du omverden, at din personlighed ikke ligger i tøjet du bærer.

 

Du viser, at du er selvsikker nok i dig selv. Hvis du virkelig er den farvebombe af en personlighed, træder det naturligt frem af sig selv. Hvis ikke, hjælper ingen kjole.

 

Alle burde eje en sort kjole

Så en sort kjole er altså til dig, der ikke råber på at blive hørt. Men en sort kjole er også den perfekte hverdagskjole. Det er kjolen, der viser, at du har fokus på dit job på en professionel måde.

 

En sort kjole viser altså, at du har ydmyghed, professionalisme og validitet. Folk kan sgu stole på dig. Du er ikke bare en eller anden bulderbasse, der kun lever for at fremme dit eget ego. Du er her for at løse en opgave.