Sponsoreret

Er din iPhone 7 gået i stykker, kan Teledoktoren være behjælpelig med alle former for reparation. Alle Teledoktorens services til iPhone 7 fås til under 900 kr.

Har din iPhone 7 brug for en ny skærm, kan en tekniker hurtigt skifte den. Og ikke nok med det, din iPhone kan komme stærkere tilbage i din lomme. Skærmen på en mobil er naturligvis meget udsat og risikerer nemt at gå i stykker, hvis du eksempelvis taber den, eller den ligger i en taske eller lomme op ad andre genstande. Derfor kan du styrke skærmen med et panserglas, hvilket gør at skærmen fremadrettet er langt bedre beskyttet imod ridser og revner… og uheld.

Nyt batteri til iPhone 7 for 399,-

På Teledoktoren.dk finder du en komplet liste over iPhone 7 reparation i Aarhus, med matchende priser. Udover udskiftning af skærm er udskiftning af batteri nok en af de hyppigste forbedringer. Et velfungerende batteri er vigtigt for, at du kan få mest ud af din iPhone. For blot 399 DKK udskifter Teledoktoren batteriet på din iPhone 7, så din mobil kan holde strøm i længere tid og får en længere levetid.

Teledoktoren reparerer din iPhone 7 til billige priser, og giver 2 års garanti.  Både de nyeste modeller og alle ældre modeller af både iPhone og iPad kan Teledoktoren tage sig kærligt af. Derfor kan du være sikker på en holdbar iPhone reparation eller iPad reparation, uanset om du har en af de efterhånden ikoniske iPhone 4-modeller eller den nyeste iPhone 8.