Sponsoreret

Hav noget ordentligt, bevægeligt tøj på, når du arbejder, det gør det hele meget rarere. Hos Trægården Kås kan du finde et stort udvalg af arbejdsdag i gode kvalitetsmærker.

Hvis man er vant til at bruge sin krop fysisk, når man arbejder, så er det enormt vigtigt at have noget tøj på, man kan bevæge sig i. Den slags arbejdstøj er Kansas.

Kansas arbejdstøj er tøj, man kan bevæge sig i. Det fås i forskellige farver og modeller, og der er selvfølgelig tænkt over størrelsen og de mange funktioner, arbejdstøj og især arbejdsbukser skal have. Hos Trægården Kås kan du blandt andet få en Kansas jakke, som passer til dit behov. Jakkerne fås både med og uden hætte og med mange lommer, og der er også jakker med forstærkning på albuerne, sådan at du passer på kroppen. Kansas og Fristads Kansas er i dag ét og samme brand, der er kendt for den gode, høje kvalitet.

Derudover kan du også få en smart heldragt, sådan at du er helt beskyttet for både skidt og kulde. Lige nu kan du få den til et utrolig godt tilbud. Den er to-farvet, har metallynlås foran, har to brystlommer med klap og to benlommer med klap foran. Derudover har den også en justerbar benafslutning med trykknap og en aftagelig hætte med snor og rem. Den er i sandhed en heldragt, der har det hele!