Sponsoreret

DVD’erne er uddøde og kommer aldrig igen. Jaja, sådan sagde man også om vinylerne, men se, hvordan deres tilstedeværelse er blusset op. Så hvis du er en af dem, der stadig sværger til romantikken ved DVD’er, jamen så hold endelig fast i dem, de skal nok blive retro igen.

Men med DVD’erne kommer også den fysiske bunker af plastic og laserdisc, de medfører. Vil man gerne have et hjem med orden på sagerne, kan det være en god idé at få orden i sin DVD-samling. Det kan gøres på mere eller mindre diskrete måder.

 

Mappen

Er man lige glad med coveret på sine DVD’er kan man med fordel købe en mappe, hvori selve DVD’en kan ligge. Den fylder væsentligt mindre, og er derfor smart at have liggende. Her kan du også lave dit eget system, om det så skal være efter årstal eller instruktør, er helt op til dig.

 

Tv-møblet

Har man kun en beskeden, men stolt samling af DVD’er er det en fremragende idé at købe et tv møbel. Her kan du få møbler i varierende størrelser, men fælles for dem alle er, at de kommer med indbygget opbevaringsplads. Med et tv møbel har du altid dine dvd’er i nærheden af dit tv.

 

Bogreol

Til den store DVD-samler kan det kun anbefales at finde en flot bogreol. Vis stolt dine DVD’er frem i stuen, og skid på at møblet egentlig er tiltænkt bøger – den ene kultur kan vel være lige så fin som den anden.

Med bogreolen kan du også nemt organisere dine film, lige som det passer dig. Den alternative brug af bogreolen giver med garanti også anledning til en snak om film, når du har gæster på besøg, da de med det samme vil kunne se, at du er en ægte samler.