Sponsoreret

Står du og skal have en ny bil? Det er ikke altid nemt at finde frem til den rette, og med de mange muligheder der i dag er inden for leasing, bliver det ikke just nemmere. Overvejer du en Mercedes, kan du selvfølgelig altid overveje om Mercedes leasing er noget for dig. Her kan du læse mere om hvad leasing er, og om hvorfor det altid er en god ide, at overveje muligheden for at lease. 

 

Hvad er leasing?

Når du skal have en ny bil, er der selvfølgelig altid en række ting, der er værd at overveje før et køb. Det er selvfølgelig både mærket på bilen, farven, hestekræfterne og alt det andet, men så er der selvfølgelig også leasing. 

 

Leasing går i al sin enkelhed ud på, at du ejer en bil i stedet for at eje den. Du får helt enkelt overdraget brugsretten over bilen, i den periode som du i forvejen har aftalt med leasingselskabet. Oftest skal man være fyldt 21 år, før det er muligt at lease en bil. 

 

En leasingperiode kan vare fra 24 måneder til 36 måneder, i løbet af denne tid vil du automatisk betale af på bilen, hvor du efter endt leasingperiode, nemt og bekvemt kan aflevere bilen tilbage til forhandleren. 

 

Flere forskellige måder at lease på

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan lease en Mercedes. En er privatleasing, en anden er erhvervsleasing, flexleasing og splitleasing. Uanset hvordan du vælger at lease din nye Mercedes på, så er en ting helt sikkert, en lækker Mercedes udstråler altid høj kvalitet og stil, og det vil du få, uanset hvilken af de mange forskellige modeller du vælger.