Sponsoreret

Uanset om det er en Audi, en BMW eller en helt tredje, der er din drømmebil, så er den inden for rækkevidde, hvis blot du leaser den hos findleasing.nu.

Er det en Porche, en Audi, BMW eller noget helt fjerde, der tænder din bildrøm? For når du først har set dig varm på en bil, du kunne tænke dig, så er det altså svært at glemme igen. Det ved de fleste, der går op i biler. Men ikke desto mindre er det slet ikke umuligt, at du kan komme til at køre din drømmebil, selvom du ikke lægger inde med kapitalerne til den.

I stedet for selv at låne penge for at kunne investere i en dyr bil, så kan du i stedet lease din drømmebil hos findleasing.nu.

At lease en bil betyder, at du betaler en fast månedlig ydelse for at ’leje’ bilen i en aftalt tidsperiode, som i de fleste tilfælde er på mellem 1 og 3 år. Det er leasingselskabet og ikke dig, der ejer bilen, hvilket betyder, at du kan nøjes med at betale den månedlige ydelse foruden en opstartspris, og så har du ikke andet ansvar eller forpligtelser end det.

Leasing af bil har oplevet stigende popularitet inden for de seneste år, og det ser kun ud til at fortsætte den vej. Det er både den yngre og den ældre generation, der fanges af konceptet, højst sandsynligt fordi det ses som en tryg investering uden uforudsete udgifter.

Der findes flere forskellige typer leasing, nemlig både det, der kaldes operationel leasing, som der oftest er tale om ved privat leasing. Det betyder i korte træk blot, at bilen ikke er din ejendom, når leasingperioden ophører, og derfor har du heller ikke noget med den at gøre længere.