Sponsoreret

At have en e-cigaret er efterhånden blevet en cool måde at ryge på. Den lille fætter har hjulpet mange med at få bugt med at være i cigaretternes magt. Foruden at det sparer dig for en masse penge at bruge en e-cigaret i stedet for normale cigaretter, så betragtes det også som et sundere alternativ.

Har du fået lyst til at gå i gang med at bruge en e-cigaret, er du nødt til at være klædt på til at tage det bedste valg for dig. Med de rigtige valg får du nemlig større succes, når du skal i gang. Det er naturligvis bedst, at du får råd og vejledning, der hvor du køber din e cig. Men her kommer lige lidt input, så du ved, hvad du blandt andet bør være opmærksom på.

Er du klar til at kvitte tobakken?

Når du skal i gang med at bruge en e-cigaret, er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv, at du nu vil kvitte tobakken. Der er nogle, som forsøger både at bruge en e-cigaret samt, at fortsætte med rygningen. Det ender dog desværre ofte med, at de ryger tilbage i den gamle rutine. Det er derfor et smart træk at kvitte de almindelige cigaretter, når du går i gang med e-cigaretten.

Nikotinmængden er vigtigt

Du kan få e-væsker med et vidt forskelligt indhold af nikotin. Der findes faktisk e-væsker, der overhovedet ikke indeholder nikotin. Typisk kommer e-væsker med fem forskellige mængder nikotin. Der findes standard e-væsker med et indhold på 3, 6, 12, 18 og 24 mg.