Sponsoreret

Nå ud til jeres medarbejdere med løbende kommunikation, og hav dialog om kunder og opgaver i fællesskab. Meningen er at binde teams tættere sammen, nedbryde siloer og styrke kommunikationen.

Virksomheden IntraActive har gjort det muligt at bygge et intranet som kan sammensættes af mange forskellige moduler. På den måde kan en virksomhed let bygge sit eget univers af stamoplysninger, nyheder, beskeder, vejledninger og værktøjer som medarbejderne har behov for på daglig basis, og som gør deres arbejde lettere og mere effektivt for alle.

Giv de sociale medier konkurrence i pauser og dødtid

Sandsynligheden for at medarbejdere følger med i seneste nyt fra virksomheden uanset hvor de befinder sig er størst, hvis informatinen er til stede på mobiltelefonen. Med en IntraActive Mobil app kan medarbejderne læse nyheder og korte informationer. Derudover kan du kan sende korte beskeder afsted med pushfunktion så det når ud til brugerne selv når de ikke er inde i appen. Med IntraActive Mobil app kan alle medarbejdere følge med i hvad der sker i en virksomhed.

IntraActive spiller sammen Micosoft SharePoint og Office365 og er altid kompatibel med den nyeste teknologi. Digitale moderniseringsstrategier kan understøtte en virksomheds udvikling og vækst.

En følelse af fælleskab styrkes, samtidig med at ledelsen sikrer at alle ansatte altid er informerede.