Sponsoreret

Det kan være en stor udfordring for mange virksomheder, at de gerne vil designe, udvikle, udregne og konstruere 3D-objekter. Men heldigvis kan det lade sig gøre at få hjælp til hele processen på helt specifikke opgaver.

Den danske ingeniørvirksomhed Sigma Process Engineering er en god forretning. I de seneste regnskabstal fremgår en stor stigning på diverse poster, hvilket kan tolkes som et udtryk for, at de gør deres arbejde ordentligt og rigtigt.

Sådan er det formentlig også i forhold til de muligheder, der tilbydes i forbindelse med design, 3D-tegning, udregning og konstruktion af helt specifikke objekter.

Den service kan du og din virksomhed også få gavn af, og vælger I at benytte Sigma som leverandør af arbejdet, vil processen i forhold til design og konstruktion kunne indeholde alle væsentlige og nødvendige trin.

Først og fremmest skal design og idéer afprøves, inden produktudvikling og konstruering starter. Efterfølgende skal der udfærdiges en komplet dokumentation for alle arbejdstegninger, samletegninger og selve produktet.

Dernæst udføres der vejledende stressanalyser og beregninger på konstruktionerne, så du kan få den nødvendige rådgivning og vejledning om materialevalg og lignende beslutninger, som er vigtige for slutresultatet.

Sigma Danmarkhar adresse tæt ved Kolding og har eksisteret siden 1970.