Sponsoreret

L&E har over 100 års erfaring indenfor el-installationer, så du kan trygt overlade dine elinstallationer til dem, for de ved, hvad de laver.

Når Lund & Erichsen sige, at de har erfaring, så er det ikke for sjov. De har haft el-installation som deres grundspeciale siden 1912, og udfører alle el-installationer og elarbejde for både private og erhverv i hele Midtjylland, Herning og omegn. Så hvis du står med et problem indenfor el-installation, som du ikke ved, hvad du skal stille op med, så kontakt L&E, så hjælper de dig gerne.

De udfører alle typer opgaver, uanset om der er tale om traditionelle eller intelligente installationer. Deres kompetencer inden for elektriske installationer betyder, at de er i stand til at klare forskellige entrepriseformer; fra total-, hoved og fagentrepriser til underentrepriser.

De tænker altid optimering af energiforbruget ind i alle deres løsninger, sådan at det bliver en bæredygtig løsning for dig. Med de stigende energipriser, er det altid vigtigt at tænke på at minimere forbruget. Det gøres fx ved hjælp af energirigtig belysning, hvor de hjælper med at finde den rigtige løsning. I dag betyder det som regel, at man laver LED-belysning.

Med over 100 års erfaring, så kan du altså trygt overlade el-arbejdet til Lund & Erichsen, for her er du i meget sikre hænder. Kontakt dem gerne for et uforpligtende tilbud. Uanset om du skal have nyt eller står foran en renovering, så vil de gerne hjælpe dig både med rådgivning og udførsel af din opgave.