Sponsoreret

Køb lige præcis den fiskestand, du er ude efter, hos lystfisk.dk, der har et stort udvalg af forskellige stænger alt efter dit behov.

En fiskestang er ikke bare en fiskestang. Og hvad betyder det så? Jo det betyder, at der findes et hav af forskellige typer stænger. Der er eksempelvis det, der hedder spinnestænger, bombardastænger, fluestænger, havstænger, pirkestænger, jerkbait stænger, triggerstænger, trollingstænger og mange flere. Hos Lystfisk.dk er der alle typer fiskestænger, og de har altid tilbud på stænger. Hvis du bor i nærheden af butikken i Randers, så kan du kigge forbi og mærke den, inden du køber den. Ellers kan du også få hjælp, hvis du handler online.

Lystfisk.dk er en webshop, der har alt fra almindeligt og avanceret fiskegrej til tilbehør som waders og forskelligt beklædning. Fra 1. januar kører de tilmed januarudsalg, sådan at du kan spare en masse dyrebare kroner på dine nye fiskestænger. Lystfisk.dk har omkring 10.000 varenumre i deres butik, der ligger i Randers 2 minutter fra motorvej E45. Hvis du bestiller inden kl. 14 på webshoppen, så modtager du dine varer dagen efter. Der er altså lagt vægt på et stort udvalg og en god og hurtig service, så du ikke skal vente længe på at kunne komme ud at fiske.